Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

HAIMER Microset i samarbete med Colly Verkstadsteknik

Programmet av förinställare från HAIMER Microset utökas nu med en ny instegsmaskin UNO Smart. Enkel och smidig och smart för dig som vill börja ta fördel av förinställning av verktyg.

Ny serie vändskärsfräsar ARP

För den växande flyg och energisektorn har Mitsubishi utvecklat den nya ARP-serien fräsar för bearbetning av härdat stål, rostfritt stål samt titanlegeringar och andra värmebeständiga legeringsmaterial. 
 

Ny Mapalsort för gjutjärn

Den nya hårdmetallsserien är optimal för fräsning av olika gjutjärnssorter och finns tillgänglig för alla typer av fräsning från torr till våt bearbetning, till ett stort område av applikationer och maskinförutsättningar. 

Besök oss på webben

Gör verktygsvalet och beställningen via vår webbshop. Snabbt enkelt och effektivt. Skapa ett konto idag. Gå in under produktfliken och upptäck vad vi har att erbjuda.
Välkommen in! 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB