Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Få 50-65 % rabatt på svarvskär

Vill du minska din bearbetningstid med 30 procent?
Låt oss hjälpa dig! Just nu får du riktigt bra rabatt på Mitsubishi Materials CVD-belagda svarvskär för stålbearbetning, MC6100-serien. 

  • Stort motstånd mot slitage och plötslig sprickbildning
  • För högsta skärhastighet och längre verktygslivslängd

Spara stora pengar på krymputrustning från Haimer - få 10 standardchuckar på köpet

Haimer-kampanjen fortsätter!
Passa på att investera i krymputrustning från Haimer med oslagbar bearbetningsnoggranhet, kortare verktygsbyten, exakt balansering och hög reperterbarhet. Klicka på länken för att läsa mer. 

Ny katalog för gängtappar: ISO 513 gängtappsguide
 

Tillsammans med vår leverantör Yamawa har vi tagit fram en ny katalog för gängtappar, ISO 513 gängtappsguide. Katalogen finns på svenska och innehåller de vanligaste gängtapparna från M3-M24. Klicka på läs mer för att ladda ner den i PDF eller beställ hem ett fysiskt exemplar.  

Diaedge lanserar ny digital plattform - med virtuella 3D-presentationer och showrooms

Diaedges nya digitala plattform är här och den bjuder på många intressanta nyheter. Kliv in i 3D-miljön och ta del av showrooms, 3D-presentationer av verktyg, digitala presentationer med tips och råd samt webinars. 

Detta mejl har skickats till oscar.aronsson@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB