Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Vi ger din förinställare längre livslängd

Vi erbjuder och rekommenderar en årlig underhållsservice på din förinställare som förebyggande underhåll. Kelch och Mapal förinställare har vi servat i över 20 år, i och med samarbetet med Microset så servar vi även Haimer och DMG Mori maskiner. Möt Per Davidsson på EMO, kika på nyheter kring förinställning och vad vi kan erbjuda inom service .
 

EMO The world of metalworking

Möt Colly Verkstadstekniks innovativa leverantörer på EMO
16 – 21 september. Vi har personal på plats i Hannover.
Möt Conny Erixon, Per Davidsson, Håkan Oldin, Björn Torslund och Pär Joelsson på mässan.
Du kan få din mässbiljett och kolletktivbiljett gratis via länken nedan.

TTD och QTD tar hålbearbetning till nästa nivå
 

TTD Tritan (3-skärig lösspetsborr) och QTD (2-skärig lösspetsborr) från Mapal minskade bearbetningstiden med 57%. TTD Tritan centrerar optimalt tack vare sin unika borrspets och kunden slapp pilotborrningen. 

Utvändig brotschning alternativ till slipning

Utvändig brotschning är ett intressant och kostnadseffektivt alternativ till slipning. Traditionelt krävs dock att verktygsdiametern och släppningen på skäret ställs in noggrant. Med EasyAdjust systemet från Mapal byggs en kassett in i ytterligare en kassett som ställs in snabbt och enkelt.

MTEC nytt tekniskt center
för utbildning och teknik

Nu kan Colly lättare ta med kunder i syfte att visa nya innovationer inom skärande bearbetningar och nya bearbetningsstrategier. Möjlighet finns också att genom vår projektgrupp TOP-Team ta fram applikationslösningar som sedan kan testas på plats i maskinerna hos Mitsubishi MTEC.. 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB