Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.
Colly Verkstadsteknik stängt 30-31 Maj i samband med Kristi himmelsfärdshelg

NYA KATALOGER

Nu får vi ett enkelt och lättarbetat material över hela Mitsubishis program av svarvning, fräsning, solida pinnfräsar, borrprogram och special verktyg. Kontakta din lokala representant för ditt exemplar.

Multi-funktions fräsar - Kampanj

Bra flexibilitet, med funktioner för hörn-, spår- , profil och fasfräsning. Gravering, borrning och centrumborrning möjlig. Under maj månad så har vi kampanj.
Lämplig för stål, rostfritt, gjutjärn, aluminium, superlegeringar och härdade material.

Easy Selection 2019

Lätt val - Hög kvalitet till förnuftigt pris

Easy selection är ett urval av de mest universella hårdmetallsorterna och bleäggningar som kommer att lösa de allra flesta uppgifter och utmaningar som du ställs inför.

WJX - höga matningar och tysta bearbetningsljud

Multifunktionsfräs med höga krav på avverktningsgrad och effektivitet. Dubbelsidiga skär för bästa ekonomi och ökad eggskärpa och styrka. WJX uppnår stabil bearbetning och sänker bearbetningsljudet vid höga skärdjup under intermittent bearbetning.
 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB