Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

EASY SELECTION - det lätta valet

Mitsubishi har med sitt EASY SELECTION program valt svarvskär med de mest universiella hårdmetallsorterna som kommer att lösa de allra flesta uppgifterna och utmaningarna du ställs inför. Skären säljs till ett hårt rabatterat nettopris.
Lätt Val. Rätt Val. Bästa Val för ökad produktivitet. 

Välkommen till vår Slipservice 7 november

Välkommen att besöka vårt fina sliperi. Här får du reda på hur du kan få hålbarhet i verkstaden med längre livslängd på dina verktyg. Produktchefer håller föredrag om de senaste innovationerna från våra leverantörer bl.a från EMO2019.

Anmälan till din säljrepresentant eller till patrick.soodla@colly.se

Varför ett nytt utseende?

En genial design är inte bara en visuell höjdpunkt, det skapar också en ekonomisk och ekologisk potential. Med denna utgångspunkt skapade konstruktörer och produktspecialister, ett nytt koncept som är baserat på funktion och
FEM-analyser. 

Tuff och mångsidig

Helt nytt tangentiellt skär med speciell L-brytare till vändskärsfräsen VPX200. Geometrin på vändskäret ger den nödvändiga styrkan tillsammans med förmågan av mångsidig funktionalitet. Skären är dubbelsidiga och får en positiv påverkan på ekonomiska aspekter.

Gängtappar till bästa webbpriserna - bäst val

Nu kan du handla flera modeller av metriska gängtappar i shoppen. Filtreringsfunktionen ger dig snabbt den bästa gängtappen för din applikation. Extra förmånliga priser när du väljer att handla via webben. Har du inget konto ansök nu.

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB