Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Kampanj på Z-PRO programmet

Spånkanaler i ny design som ger bättre spånflöde och bidrar till finare ytor. Det får du med Yamawas nya gängtappserie Z-PRO som pågår fram till 20 december. Finns i M och MF gängdimension 3-16. Passa på att handla på kampanjen! 

Besök vår webbsida på Fredag "Black Friday"
 

Gå till www.collyverkstadsteknik.se på fredag.
Otroliga Black Friday erbjudande finns tillgängliga under kampanjer. Missa inte detta. 
Först till kvarn gäller. 

Ny leverantör av profilverktyg - ZWT Zisterer

Tillverkningen hos ZWT bygger på kundanpassade profilskär med hållarsystem, med syfte att reducera antalet nödvändiga verktyg för att tillverka en specifik detalj. Vinsterna är flera, bl.a. kortare cykeltid, ökad måttstabilitet och inte minst reducerad tillverkningskostnad.

DSAS - Ny borr för varmhållfasta superlegeringar

Optimal design på skäreggen för HRSA material. Tri-Coolant kylkanaler och speciella styrlister gör att denna borr är optimal för varmhållfasta material. Mitsubishi har dessutom utvecklat en helt ny hårdmetallskvalite för ändamålet. Initialt lanseras 64 olika storlekar. 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB