Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Nu har vi öppnat vår webbshop

Välkommen in och handla snabbt, smidigt och enkelt. Registrera dig för ett konto redan idag. Vi har gjort det enkelt att välja och filtrera fram de optimala verktygen med hänsyn till t.ex geometri, applikation och material etc.
.

Tri-Coolant nu även som 8xD

Tri-Coolant nu även som 8xD
Mitsubishi har utökat sin borrserie MPS1 att förutom tidigare lanserade 3 och 5xD nu även omfatta 8xD som lagerstandard. Utformad med toppmodern teknik, Tri-Coolant kylkanaler och dubbla styrlister garanterar detta högsta prestanda över ett brett område, från konventionella till höga skärhastigheter ända upp till Vc250 m/min. 

Hydraulchuckar med ökad spännkraft

MAPAL har utvidgat sitt program av HTC Slim Hydraulchuckar, vars slanka format tillverkas med hjälp av additiv tillverkning (3D-printning) och därigenom slipper den lödfog som varit den begränsande faktorn av spännkraft i hydraulchuckar. De nya chuckarna som nu även finns med diametrar av 3, 4 och 5 mm, vilket medger tillverkning på micronivå.

Förbättrad spånkontroll och överlägsen livslängd

Tack vare mycket positiv respons från våra kunder har Schwanog utökat sitt sortiment av skärbärare med invändig kylning och inbyggda munstycken till att idag omfatta samtliga hållare i programmet. Detta och mycket mer kan ni läsa om i senaste Schwanog News. 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB