Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Effektiv fräsning med Optimill-Uni-HPC Pocket

Med den nya OptiMill-Uni-HPC-Pocket kan pilothål elemineras och därav färre verktygsväxlingar vid bearbetning av urtag. Snäva konturer kan således bearbetas säkert med bara ett verktyg, och det med möjlighet att köra (ap) upp till 2xD.

Borra gänga och fasa i ett

Högpresterande verktyg med invänd kylning för tillverkning av invändiga gängor. Hålet, gängan och avfasning i en process, i en cirkulär rörelse. Utökat program av fasverktygen DMTH och DMT från Carbide Precision Tools.

UNO SMART - Ny standard för nybörjare

Oavsett om du väljer att förinställa pga att du vill minska maskinstillestånd och öka processäkerherheten eller om du vill förenkla hanteringen genom att föra över verktygsdata direkt till bearbetningsmaskinen så är HAIMER MICROSET din självklara partner. Nu består programmet av ca 30 olika grundmodeller.

Besök oss på www.collyverkstadsteknik.se
Gör verktygsvalet och beställningen via vår webbshop. Snabbt enkelt och effektivt. Skapa ett konto idag. Gå in under produktfliken och upptäck vad vi har att erbjuda.
Välkommen in!     

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB