Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

 Fullbordad portfölj av fräsar med radiella ISO-skär

De nya kraftfulla plan-, vals- och spårfräsar är designade för grov- och mediumbearbetning av gjutjärn, stål och rostfritt stål.

iMX pinnfrässystem - utökat sortiment

Pinnfräsarna som kombinerar fördelarna både hos solida hårdmetallfräsar och vändskärsfräsar. Senaste tillskottet är två nya typer av fullradiehuvuden och två nya hårdmetallsorter.
En viktig egenskap hos iMX är dubbla kontaktytor mellan fräshuvud och hållare vilket garanterar säkerhet och styvhet, i det närmaste att likna en solid pinnfräs.

Enkelt säkert med dubbla kylkanaler och flexibilitet

GW  spår- och avstickningsprogram av hög kvalitet och prestanda. Enkelheten av skärbyte gör systemet effektivt vid daglig användning i verkstaden. Dubbla kylkanaler nära skäreggen för bästa kylning och smörjning för ökad slitstyrka. Längre livslängd och lägre kostnader för slutanvändaren.

Ska du besöka AMB, 18-22 september 

Behöver du biljett skicka ett mail till:  mia.bojs@colly.se.

Colly Verkstadsteknik har representanter på plats för att besvara dina frågor och berätta om våra leverantörers nyheter. Inom kort kommer ett schema och telefonnummer till vår personal upp på hemsidan. Håll utkik under EVENT & HÄNDELSER.

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB