Här är alla nya produkter!

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Nyheter i webbutiken!

Nu har vi utökat sortimentet av solida gängfräsar från CPT i vår webbshop. De finns att köpa med och utan beläggning, med och utan invändig kylning i en mängd olika standarder och stigningar - alla anpassade för olika bearbetningsmaterial.

Så stöttar Mitsubishi den globala medicinska industrin

Innovativ detaljbearbetning med precision skapar miljontals detaljer för medicinsk vårdutrustning. Här är den första delen av Mitusbishi success stories.

Mapal presenterar 2 nya PKD-verktyg - för bearbetning av krävande detaljer

Hög processäkerhet och hela 60 procents längre livslängd vid borrning av kompisitmaterial. Två av många fördelar med Mapals nya PKD-verktyg.

Haimer utökar sortimentet

Vår leverantör Haimer har uppdaterat sitt sortiment inom flera områden. I den nya katalogen Haimer Innovations 2021 kan du läsa om alla nya krymputrustningar, hållare, förinställare och mycket mer. Kontakta oss för rådgivning och beställning.

Glad sommar önskar vi på Colly!

Vi vill återigen passa på att önska er en trevlig sommar. Hoppas att ni njuter ordentligt och att solen skiner så hörs vi snart igen!

Vi har semesterstängt v.30-31
Vårt sliperi har stängt v.28-30

Följ oss på Linkedin
 

Detta mejl har skickats till oscar.aronsson@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB