Kampanj på chuckar, förinställare och mycket mer. Se även vad som är nytt i webbshoppen! 

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Stor kampanj på Haimer från 1 september

Passa på att göra ett riktigt bra klipp! Spana in våra erbjudanden på förinställare, krymputrustningar, balanseringsutrustningar, chuckar och mycket mer. Kampanjen gäller t.o.m. 31 december 2021.

Mapals prisbelönade chuckar nu i webbutiken

Hydro Dream och Hydro Mill finns nu i vår webbshop. Det här är en ny generation av hållande verktyg som kombinerar kvalitet och funktion. Hållarna är i FEM-design som garanterar en kontur med högsta stabilitet ihop med minimalt utnyttjande av jordens resurser.

... och ännu fler nyheter!

Nu har vi utökat sortimentet av solida gängfräsar från CPT i vår webbshop. De finns att köpa med och utan beläggning, med och utan invändig kylning i en mängd olika standarder och stigningar - alla anpassade för olika bearbetningsmaterial.

Colly Verkstadsteknik stödpartner till Nattvandrarna 

Vi på Colly stödjer Nattvandrarna, landets äldsta organisation för nattvandring. De har sedan 1989 skapat trygghet i sammhället och agerat vuxna förebilder för ungdomar. Som stödpartner till Nattvandrarna bidrar vi till att organisatioen kan fortsätta utvecklas - för våra barns skull. 

Detta mejl har skickats till oscar.aronsson@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB | Följ oss på Linkedin