Läs om nästa generationens teknik 

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Yamawa lanserar nya gängtappar till Z-PRO-serien

Yamawas innovativa och mångsidiga gängtappsserie Z-PRO är ett resultat av nästan 100 års teknisk utveckling av högkvalitativa material, nya beläggningar och innovativa skärgeometrier. Nu har serien utökats med flera nya intressanta nyheter. 
 

3-skärig borrning och brotschning i 1 steg


Att kombinera flera bearbetningssteg i ett verktyg är ett typexempel på ekonomiskt fördelaktig tillverkning. Till exempel kan hål borras och brotschas samtidigt med Mapals borrbrotsch från Colly Verkstadsteknik.

PCBN-beläggning - nästa generationens teknik


Mitsubishi Materials har utvecklat en nytt, PCBN-belagt vändskär för högeffektiv svarvning av härdat stål. Beläggningen skapar en produkt som ger ett utmärkt skydd mot verktygsslitage, ökad produktivitet och förbättrad användbarhet.

Glad sommar!

Semestern närmar sig med stormsteg och vissa av er kanske redan har gått på lite efterlängtad ledighet. Vi på Colly Verkstadsteknik vill redan nu passa på att önska alla kunder och leverantörer en riktigt härlig sommar!

Vi har semesterstängt v.30-31
Vårt sliperi har stängt v.28-30
 

Följ oss på Linkedin

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB