Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Elektrifierad mobility

Det blir allt vanligare med bearbetning av små motorhus för elmotorer gjorda i aluminium och magnesium. Det medför stora utmaningar i svårbearbetade material där den mest lönsamma lösningen är kombinationsverktyg. Under de senaste decennierna har Mapal byggt upp lång erfarenhet på driftsäker bearbetning av små elmotorhus med höga toleranskrav.

MC6115 för höga skärhastigheter

MC6115 är en ny skärsort från Mitsubishi Materials som säkerställer höga skärhastigheter och hög slitstyrka. Kombinationen av det tuffa hårdmetallsubstratet och beläggningen, enligt nya tekniken möjliggör hög prestanda både under kontinuerlig och intermittent bearbetning med hög skärhastighet i stål.

Prisjustering Mapal Group 2021

I vår stävan att bibehålla högsta kvalitet och servicegrad och med anledning av i första hand ökade omkostnader för vår leverantör genomförs en nödvändig prisjustering av vår gällande prislista för Mapal Group from 1 januari 2021.

Digitala möten

I denna tid när det är svårt att träffas, finns våra tekniker och produktspecialister tillgängliga via webben och telefon. Vi hjälper er gärna med skärtekniska lösningar via teams, där det är lätt att dela ritningar och dokument. Tillsammans stärker vi er effektivitet och konkurrenskraft under 2021. Kontakta oss! 
 

Colly Slipservice prisjusterar from 1 januari 2021

Omslipning och nytillverkning prisjusteras och  
aktuell prislista finns på vår hemsida under fliken "Ladda ner".  Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och vårt mål är att vara en partner i ert dagliga arbete och förbättra er produktion och sänka ert totala produktionskostnad.

Colly Slipservice

Colly Slipservice i Huddinge grundades 1945 under namnet Granaths Hårdmetall  AB. Sedan 2009 ingår verksamheten i Colly Verkstadsteknik och är idag vårt center för omslipning och reparation av skärande verktyg. Certifierad omslipningspartner av våra huvudleverantörer Mapal och Mitsubishi.

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB