Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

OptiMill för optimal fräsning

Mapal expanderar sin portfölj av högpresterande solida hårdmetall pinnfräsar, i OptiMill -programmet med tre nya modeller. Fler varianter av OptiMill pinnfräs för grov-, fin-  och spårfräsning lämpliga för stål och aluminium.

Uppgradera till Windows®10 på din förinställare från  Haimer, DMG Mori och Microset

Har du en äldre förinställare så hjälper vi dig att uppgradera från Windows®7 till Winows®10. Då kan du förlänga livslängden på din förinställare. Supporten av Windows®7 är slut och inga säkerhetsuppdateringar görs. Se till att din UNO och VIO är redo att möta morgondagens konkurrens.

Vi är tillgängliga för dig

I dessa coronatider så rullar vår verksamhet på som vanligt. Då når dina sälj och teknikerkontakter via telefon och mail . Vi håller öppet på huvudkontoret i Kista 8-16 varje dag för att hjälpa dig med order och leveranser. Colly Slipservice i Huddinge har öppet och förlänger livslängden på dina verktyg. Förutom förlängd livsängd så är det ett hållbart sätt att hålla nere dina kostnader. 

Förmånliga webbpriser på gängtappar

Du får 40 % på bruttopriset när du handlar våra gängtappar via vår hemsida. Den är öppen dygnet runt. Fri frakt på över 2000 kr. Vi levererar fram till 15:30 varje dag. Har du inget konto kan du lätt skaffa ett via vår webb. Välkomna in.

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB