Intressanta nyheter från våra största leverantörer och presentation av nya verktygsväljaren. Läs mer!

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Mitsubishi lanserar fyra nya innovativa pinnfräsar

Mitsubishi Materials utökar nu sitt sortiment med fyra nya pinnfräsar till VQ-serien. De senaste tillskotten är speciellt framtagna för specialapplikationer till bearbetning av superlegeringar och rostfritt stål.

Mapals nya skär - skräddarsydda för fräsning av gjutjärn och stål

Den nya CVD-belagda skärserien från Mapal imponerar vid höga skärhastigheter och har en lång verktygslivslängd. Flera skär på verktyget minskar bearbetningstiden avsevärt jämfört med arborrverktyg eller finborrverktyg som bara har ett skär.

CPT Tool Wizard - hjälper dig välja rätt verktyg

Med CPT:s verktygsväljare hittar du enkelt rätt gängverktyg till din applikation. Programmet erbjuder funktioner som verktygsval och rekommendation på skärdata, dessutom får du ett färdigt CNC-program till din maskin. 

Mitsubishi Materials vårnyheter 2021

I vårkatalogen kan du läsa om alla nya produkter inom svarvning, solida pinnfräsar, vändskärsfräsar och borrverktyg. Beställ din katalog kostnadsfritt här.  

Visste du att?

Vi finns självklart på Linkedin! Följ oss gärna där för att ta del av vad som händer i vår verksamhet - du kan till exempel läsa om vår säljare Anders (till höger i bild) på coronasäkert kundbesök. 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB