Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

WSX planfräskampanj - Fräskropp på köpet!

Nästa generations planfräsar med låga skärkrafter och dubbelsidiga skär. Ökad produktivitet genom åtta skäreggar. För bästa ekonomi. Ta del av kampanjen vi har fram till 31 mars 2020.

Lyft för Colly Slipservice

Klimatsmart med längre verktygslivslängd på dina verktyg. Vi satsar på mer kapacitet för en hållbarare produktion. Ny installation och uppgradering av befintlig Walter Powermaskin. Under vecka 15 förstärker vi slipservice med ytterligare en ny Walter Powermaskin med ToolStudio.

Easy Selection - bästa urval för svarvning

De mest universella sorterna och beläggningarna av svarvskär för att lösa de allra flersta uppgifter som du ställs inför.Ökar produktiviteten, mindre lagerhållning och hög kvalitet till förnuftigt pris.
Nu är så gott som hela sortimentet av nettoprissatta svarvskären uppe i webbshopen. 

Experter och specialister till din tjänst

Läs mer om hur vi arbetar med vår TopTeam-grupper som står till ditt och marknadens förfogande. Vi vill hjälpa er att optimera processer för ökad konkurrenskraft. 

Möt oss på Elmia Verktygsmaskiner

Nu börjar förberedelserna inför Elmia Produktionsmässor. Möt oss på Elmia Verktygsmaskiner 12-15 maj i Jönköping. 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB