Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Rapport från Colly

Med anledningen av utbrottet av coronaviruset (COVID-19) förändras vårt arbetssätt något för att hjälpa till att ta vårt samhällsansvar för att inte riskera ytterligare spridning av viruset, och samtidigt värna om bästa hälsa för kunder och medarbetare.
Vårt dagliga arbete fortgår som vanligt med offerter, order, beställningar, leveranser och leveransbevakning. Du kan alltid nå våra säljare och kundservice via ordinarie kontaktvägar som telefon och e-post. Många av våra möten kommer vi att sköta med hjälp av telefon, Teams eller Skype, förutom de som är affärskritiska.
Vår webbshop är alltid öppen för verktygsval, order och leverans. Om du inte redan registrerat dig så kan du göra det på www.collyverkstadsteknik.se.
Vi ser idag att våra leverantörer klarar av att leverera och att distributionsvägarna fungerar, så vi finns där för att hjälpa er att hålla igång er produktion. Om vi får någon förändring i vår verksamhet kommer vi hålla er informerade.
 
Mvh
Conny Erixon
VD

Prisjustering Mitsubishi Materials

Vi kommer att genomföra en prisförändring av Mitsubishi Materials produktprogram den 1 april. Prisjusteringen ligger kring 3,9%. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete och vårt mål är att vara en partner i ert dagliga arbete med
att förbättra er produktion och att sänka er totala produktionskostnad.

Uppgradera din förinställare

Har ni någonsin funderat på att uppdatera dator och mjukvara på er KELCH förinställare. Eftersom de är extremt välbyggda så behåller dem sin stabilitet och noggrannhet i många, många år.
Däremot så blir datorer och mjukvaror föråldrade med tanke på utvecklingen inom det området. Dessutom så har Microsoft upphört med all support på äldre Windows-versioner. Supportar endast Windows 10 numera.

 

MTSB gängfräs med invändig kylning

En ny innovativ solid gängfräs i hårdmetall MTSB typen från CPT Precisiontools. Kylkanalerna ger högt kylvätsketryck genom verktyget in i detaljen och förbättrar spånavgången i operationen. Kylvätskan kyler dessutom skäreggen väldigt effektivt.
 

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB