Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Ny leverantör - kul för oss ännu bättre för er

En flexibel försänkare för gradning, fasfräsning och försänkning till de flesta materialen. Tre utbytbara skär för bästa ekonomi och hållbarhet. Just nu har vi en introdutionskampanj på dessa till fantastiskt pris. Passa på under september!

Lär dig allt om krympteknik

Missade du chansen tidigare i vår? Nu får du tillgång till ett webb-seminarie som du kan delta i när du har tid. Du får ta del av alla de fördelar som krymphållare ger dig. Det höjer din kompetens och är helt kostnadsfritt.

Pressade skär i kombination med styrlist

Borra djupa hål utan vibrationer med vändskär. Mapal har kombinerat de tekniska egenskaperna med rundslipad styrlist och de ekonomiska fördelarna med pressade skär. För att eliminera vibrationer så har tangentiella skär och rundslipad styrlist visat sig vara en perfekt kombination.

Pris för främsta design

Mapal har fått iF DESIGN AWARD för god industri- och produktdesign på sina hydraulchuckar. Det nya generationen med ny design förbättrar inte bara produkternas utseende och igenkännbarhet. Verktygen uppfyller miljömässiga och ekonomiska krav eftersom de har ökad stabilitet, korrosionsbeständighet och tillverkas av mindre material.

Mapal och Colly har samarbetat sedan 1958

Mapal grundades 1950 av Dr Georg Kress, idag är det hans barnbarn Dr Johchen Kress som styr familjeföretaget. Mapal har mer än 5 000 anställda världen över.
Mapal har dotterbolag i 21 länder med tillverkning, service och försäljning, samarbetspartners i 25 länder. Colly Verkstadsteknik är en av dem - med stolthet Mapals äldsta.

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB