Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Höstens nyhetskatalog från Mitsubishi

Nu har produktnyheter för hösten kommit. Allt är samlat i en katalog "Product News 2020-2" så att du lätt får en översikt.
Det finns nyheter inom svarvning, solida pinnfräsar, vändskärsfräsar och borrverktyg.
Gå vidare nedan och beställ den.

Bearbetar du aluminium?

Då är Mapals nya PKD-bestyckad planfräs något för dig. Processäker med lång livslängd och högsta möjliga avverknigsvolym. Solid stålkropp med lödda PKD-skär.
FaceMill Diamond från Mapal tar utvecklingen av planfräsning till en högre nivå. Ekonomisk coh flexibel fräskropp.

Vi ställer inte in - Vi ställer om

Ett bra sätt att presentera nyheter, trender och ge nya bearbetningstips inom skärande bearbetning är mässor. Nu är de inställda. Men vi kommer gärna till er och presenterar nyheter, vår bredd och nya leverantörer. Är du intresserad? Kontakta oss!
Alla möten är corona-anpassade.

Alla reparationer och slipning skickas till Huddinge

From den 26 oktober flyttas alla reparationer och service till avdelningen för slipservice i Huddinge. Enkelt för dig som kund med en leveransadress.

Colly Verkstadsteknik AB
Dalhemsvägen 49
141 46 Huddinge

ZWT Zisterer är sydtyskar

ZWT är ett välskött familjeägt företag som drivs av andra generationen med Bettina Bernad i spetsen. De firar 30 år i branschen. Företaget tillverkar form- och profilvektyg, både som vändskärslösningar och solida hårdmetallverktyg.  

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB