Information från Colly Verkstadsteknik AB

Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Designade chuckar som sticker ut

Mapals nya Hydro Mill och Hydro DReaM belönade med IF designpris. Kombinerar högsta kvalitet och funktion. Framtagande av hållarna med hjälp av FEM-design garanterar en kontur med högsta stabilitet ihop med minimalt användande av jorderns resurser.

Borrning i trånga utrymmen

Borrserien DWAE från Mitsubishi Material för borrning i små utrymmen i längd- och automatsvarvar. Utbud Ø3 - Ø14 i steg om 0,1 mm i 2xD och 4xD. Optimerad svängd skäregg är perfekt för skärpa och eggstyrka och ger låga skärkrafter och korta spån.

Mycket ställs in - men vi ställer om

Vi kommer gärna och besöker ditt företag med
vår "mini-mässa" och dukar upp den på ett coronasäkert sätt. Ett utmärkt sätt för dig och din organisation att få se nyheter, vår bredd och våra nya leverantörer. Ta kontakt med din säljrepresentant för att boka ett möte. Vi ses!

Certifierade av Mitsubishi

Colly Verkstadsteknik är cerifierade av Mitsubishi  Materials och tar hand om omskärpning av borr och pinnfräs för hela norra Europa. Vi arbetar för att förlänga livslängden för verktygen på ett hållbart sätt.  

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB