Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Colly Slipservice v 15 -16

Vi kommer under v 15-16 ha begränsade möjligheter att utleverera belagda omslipade verktyg då vår beläggningspartner Oerlikon Balzers Coating flyttar från Årsta till Skärholmen under v15.
Om ni har särskilda behov under denna tid så hör av er till Patrick Soodla 070-774 17 93, så gör vi allt för att hitta en smidig lösning.

Prisjustering Mitsubishi 2019

I vår strävan att bibehålla högsta kvalitet och servicegrad och med anledning av i första hand ökade omkostnader för våra leverantörer och en förändrad valutakurs genomförs en nödvändig prisjustering på vår gällande prislista för Mitsubishi Materials med i snitt 5,9% gällande från 1 april 2019.

Supplementary 2019 från Mapal

Nu är alla nyheter från Mapal samlade i ett supplement 2019 och kompletterar "Mapalboxen", det nya katalogsystemet för alla standardverktyg från Mapal. Det är späckat med nyheter inom  borrning, brotschning, fräsning, fastspänning och mätning. Mapals standardprogram växer men självklart kan vi precis som förrut anpassa med skräddarsydda lösningar där så behövs.

Kraftfull och pålitlig

Mångsidighet genom tekniska framsteg. Det som igår var absolut spetteknologi är nu också tillgängligt för allround produkter, såsom MS Plus pinnfrässortiment. Just nu har vi en kampanj på MPMHV pinnfräsarna. Logga in och beställ, för att se dina fördelaktiga priser. Inte webb-kund? Skaffa lätt konto idag från hemsidan.

Jakten på produktivitet

Micro machining med extremt snäva toleranser, ner mot 0,001 och verktyg som hänger med. Följ med till Mariestadsföretaget Part Precision som vill bli ledande inom precisionsmekanik i Europa.

Detta mejl har skickats till mia.bojs@colly.se  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB