Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Snabbt, enkelt och effektivt i vår nya webbshop

I vår nyligen lanserade webbshop utökar vi vår service och förenklar ditt verktygsval. Shoppen innehåller en uppskattad filtreringsfunktion, massor av produktfakta och möjlighet till full kontroll över dina verktygsköp. Webbshoppen har öppet dygnet runt och leverans sker alla vardagar fram till 15:00. 

Mitsubishi tar planfräsning till en ny nivå

Den positiva geometrin på Dubbel Z-skären med 8 skäreggar tar planfräsning till en ny nivå. Mitsubishis frässerie WSX kompletteras med ytterligare tre nya skärsorter MP7140, MP9130 och MX3020/3030 som är speciellt framtagna till rostfritt stål.

Nyheter från Mapal under 2017

Under 2017 kommer Mapal att lansera ett flertal nyheter som t.ex. ett nytt koncept för bearbetning av hål för ventilstyrning och säteshål. De kommer att lansera flera hårdmetallborrar där den 3-skäriga lösspetsborren sticker ut. På pinnfräsar i hårdmetall utökar Mapal serien OptiMill-UNI-HPC. Nya brotschen HPR 400 kommer att lanseras. Ta en titt i nyhetskatalogen för fler intressanta nyheter från Mapal under 2017.

 

SLIPDAGEN i Huddinge

Slipdagen är ett årligen återkommande evenemang med rundtur i vårt sliperi i Huddinge. I år blir det i slutet av april månad. Vi kommer i år dessutom ha presentation av nya generationens superlongborr och MS+ och IMX-fräsar som täcker dina behov för pålitlig pinnfräsning. Kontakta din lokala säljrepresentant om för mer information och anmälan.  
.  

Detta mejl har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB