Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

MVX-borr för driftsäker borrning

Mitsubishi lanserar ytterligare skär till vändskärsborret MVX. Det befintliga utbudet med skär för stål, rostfritt stål och gjutjärn har kompletterats med två nya spånbrytare och en ny skärsort för hårda material upp till 45HRC och aluminium. MVX ger dig driftsäker borrning upp till 6xD.

SafeControl III

Nyutvecklat system för kontroll av maskinspindelars dragkrafter. SafeControl III har ett mätområde från 2 -100 kN. Systemet består av en basenhet med en skruvkoppling till alla vanligast förekommande spindelsystem, som SK/BT30 - SK/BT60, HSK32 - HSK160 eller PSC(capto)32 - PSC(capto)100. Nu med appanslutning till läsplatta och PC.

Gängverktyg

CPT gängskär. Köp 10 st och få hållaren med 100% rabatt.

Till kampanjen

MS-borr

Beställ 3 st borr och betala för 2 st med din ordinarie rabatt. Ett urval av borrpaket.
Passa på ta chansen.

Till kampanjen

ISO-skär

Köp 30 skär och betala för 20. Urval ur Mitsubishis "Easy Selection" sortiment.

Till kampanjen

MIni MVS - nu i webbshopen

Senaste generationen av Mitsubishis mini-hårdmetallborr för effektiv djuphålsborrning.  Borren är belagda med Miracle Sigma för lång livslängd och produktivitet i stål, rostfritt, gjutjärn, aluminium och superlegeringar. Mini MVS finns 2xD, 7xD,12xD, 20xD, 25xD och 30xD.

Detta mejl har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB