Nyhetsbrev från Colly Verkstadsteknik | Läs på webben | Tipsa en vän

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Först i Sverige med nya HPR400 – gör stora besparingar

I höstas besökte vår verktygsäljare Peter Rödin Härenviks från Eksjö för att visa upp en intressant brotsch nyhet från Mapal. Nu är de först i Sverige med att använda detta nya verktygskoncept som verkligen har blivit en fullträff.

Spårfräs – för all typ av bearbetning i alla material  

Colly Verkstadsteknik erbjuder ett brett program av verktyg från CPT, bland annat för gängsvarvning, gängfräsning, miniverktyg och gradverktyg.
Senaste tillskottet är en spårfräs med förlängd hals.

 

QTD-Steel-Pyramid: Nytt skär med pyramidspets

Om stål ska bearbetas under instabila bearbetnings-förhållanden, till exempel borrning i tunna väggar eller vid stora diametrar, så kan nu MAPAL erbjuda ett nytt borrskär med pyramidspets för QTD-lösspetsborr.

Colly och Epirocs goda samarbete fortsätter – nya förinställaren optimerar verktygshanteringen

Colly Verkstadsteknik har levererat förinställningsutrustningar till Epiroc Rock Drills sedan år 2002. Nu har Epiroc passat på att investera i VIO Linear från HAIMER Microset - en förinställare som optimerar verktygshanteringen.

Detta mejl har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill ha våra utskick, klicka avregistrera |  © 2015 Colly Verkstadsteknik AB